20. 3. 2018

Poslední paní Parrishová - Liv Constantine

Amber Pattersonová je šedá myška, na které žádný pohled nespočine dvakrát. Teď má ale plán, jak to konečně změnit. Pro jeho uskutečnění si vybrala dokonalou rodinu Parrishových. Nádherná a ušlechtilá Daphne má vše, o čem Amber kdy snila. Bohatého, krásného a mocného manžela, obrovský dům, peníze na nákupy zbytečně předraženého luxusního zboží, ohromný dům a pohodlný život. Amber se lstí snadno vetře do její přízně, stává se Daphneinou důvěrnou přítelkyní. Postupně se čím dál tím více přibližuje k tomu, o koho ji ve skutečnosti jde, totiž k Jacksonovi Parrishovi. Úspěšnému, prudce elegantnímu, vlivnému muži jejích snů, kterého hodlá získat pro sebe stůj co stůj. Jenže i na ni na cestě za vytouženým štěstím čekají překážky a nečekaně odhalují pečlivě skrývaná tajemství z minulosti, která by snadno mohla udělat velkou čáru přes Ambeřin pečlivě připravený rozpočet.

Amber je cílevědomá, bezpáteřní žena, která si v jednom kuse stěžuje na svou nudnou nenápadnost, pro kterou ji všichni vždycky přehlíželi, nicméně ji velice šikovně využívá ve svůj prospěch. Systematicky si jde tvrdě za svým snem, vynakládá na jeho proměnu ve skutečnost obdivuhodné úsilí a nechybí jí ani pořádná dávka nutné trpělivosti. Jako šelma čeká na vhodnou kořist i okamžik a když obojí nalézá, rozehrává hru, která se zanedlouho stává dvojsečnou zbraní. Sociopatická osobnost bez emocí, výčitek a empatie je jí ve zlovolném plánu taktéž k užitku a ona s lehkou dávkou naivity bezmezně věří sama v sebe a v to, že dokáže nemožné. Rozdělit dokonalý pár, kterým Jackson s Daphne bezpochyby jsou.

Recenze byla napsána pro web cbdb.cz. Její kompletní znění naleznete zde.
Za recenzní výtisk bych touto cestou ráda poděkovala webu cbdb.cz a nakladatelství Domino.
Share:

2 komentáře:

  1. Aaa, proč mi to děláš? :D To zní zase tak skvěle. Musím tomu Dominu dát větší šanci, já vím, říkám to pořád. Skvělá recenze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to bys teda měla! Tahle je ještě jedna z těch nejlepších! ♥

      Vymazat

Děkuji za tvůj příspěvek! Z každé zpětné vazby mám velkou radost a na veškeré komentáře odpovídám :)

Právě čtu

Právě čtu

Opozdilec
tagged: currently-reading

goodreads.com

Followers

Hledání

Instagram

Spolupracuji s

CBDB.cz - Databáze knih a spisovatelů, knihy online

O autorce

Moje fotka
Obyčejná šestadvacetiletá holka z Prahy, nadšená uživatelka instagramu, zbrklá, ale organizovaná, nekonečně zamilovaná do Odeonek. Hlavní čtenářské zaměření - krimi a thrillery. Poznámka k obsahu blogu: Použité obrázky obálek knih pocházejí ze serveru goodreads.com, cbdb.cz nebo databazeknih.cz a pokud u fotek není uveden zdroj, pak jsou mou vlastní tvorbou. Úryvky z knih jsou v recenzích vždy označené kurzívou, jsou přímou citací knih a nevyhrazuji si na ně žádná práva. Ta podle zákona náleží autorům knih. Pokud byste mě rádi kontaktovali v jakékoli záležitosti, napište mi na e-mail: MelindaMyaddictions@gmail.com

Populární články

Čtenářský klub - kniha měsíce

Knihy měsíce

Pusťte se do společného čtení knihy měsíce a prodiskutujte ji s námi na fóru!


Kniha měsíce

Blogové narozeniny

Místo pro vaše připomínky

Název

E-mail *

Vzkaz *

Seznam knižních blogerů

Knižní blogeři